O comedie care poate fi vizionata la un televizor ieftin si bun. Partea a II-a

o-comedie-care-poate-fi-vizionata-la-un-televizor-ieftin-si-bun-partea-a-ii-a

Comediile reprezintă acel tip de filme care ne ajută să ne simțim mai bine după o zi dificilă la locul de muncă sau după o întâmplare neplăcută prin care trecem. Comediile ne fac să ne amuzăm și să ne relaxăm, astfel că sunt genul de filme ideale pentru acele momente mai puțin frumoase din viața noastră. Poți urmări o comedie tare la un televizor ieftin și performant, pe care îl vei găsi dacă te uiți cu atenție. Un televizor ieftin și bun ar trebui să fie smart și să permită conexiunea Wi-Fi. Astfel, tu vei reuși să găsești o mulțime de filme frumoase pe care le poți viziona de la tine de acasă.
televizor ieftinO comedie foarte amuzantă este filmul „Dirty Grandpa”, care spune povestea unui nepot și a unui bunic total diferit față de bunicii pe care îi cunoaștem noi. Jason Jelly (Zac Efron) mai are o săptămână până la nunta sa cu fiica șefului său, și se află din în ce în ce mai aproape de a deveni partener la o firmă renumită de avocatură. Totul merge conform planului până când bunicul său „nebun” îl roagă să meargă cu el în Daytona Beach.

Aici, bunicul face lucruri total nepotrivite pentru vârsta sa: petreceri nebune, conflicte cu studenți, alcool, droguri, relații cu studente. Nepotul său este total oripilat și împotriva comportamentului nepotrivit al bunicului și vrea doar să se întoarcă înapoi la logodnica sa.
Totuși, la un moment dat Jason se întâlnește cu Shadia (Zoey Deutch), o fostă colegă de la facultate pentru care începe să aibă sentimente. Va reuși „bunicul dezlănțuit” să îl facă pe Jason să realizeze că slujba lui de avocat și logodnica sunt o greșeală? Vei afla doar dacă urmărești această comedie frumoasă la un televizor ieftin și bun.